Apeldoorn heeft beste markt van Nederland

Ben jij net als ik ook zo dol op de markt? Ik vind het heerlijk om er rond te struinen tot ik inspiratie voor het avondeten hebt, naar mensen van allerlei pluimage te kijken en vooral te genieten van al die verschillende soorten groenten, fruit, vis, vlees en ik weet niet wat.  Jij ook?

Ga dan eens naar Apeldoorn. Daar zouden ze de beste markt van Nederland hebben.
 

Verkiezing beste markt van Nederland
Ieder jaar wordt de verkiezing gehouden. Professionals in de detailhandel (nota bene de adviescommissie Markt-, Straat- en Rivierhandel van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) bepalen dan welke markt van Nederland het beste is.

Een toppertje
De markt in het centrum van Apeldoorn voldoet aan alle eisen: het is centraal gelegen, je kan er makkelijk in de buurt parkeren, de markt is compact, maar toch hebben de markthandelaren voldoende ruimte om hun waar uit te stallen en het productaanbod is zeer divers.
Voor iedere portomonnee is er wel iets te vinden, en er zou ook een groot aanbod van mediterrane produkten te koop worden aangeboden. Daarnaast heeft deze markt als eerste in Nederland het certificaat  “Keurmerk Veilig Ondernemen”. Een toppertje, aldus de jury.

En naar welke markt ga jij het liefst?

Lees ook:Verkiezing Kookboek van het jaar 2010
Lees ook:Kookboek van het Jaar-verkiezing
Lees ook:Een kennismaking met je biefstukje
Lees ook:16-jarige maakt beste rookworst
Lees ook:koken op de markt

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Apeldoorn heeft beste markt van Nederland

  1. ex marktganger

    Nooit meer naar de markt voor fruit. Ze verkopen daat alleen rotte appels. En als je ze daarop aanspreekt, doen ze net alsof ze je niet horen. Ik ga voortaan wel naar de supermarkt, daar kan ze tenminste zelf uitzoeken.

    Ex marktganger

      /   Reply  / 
  2. Haiboerhai

    Of, als je in Brabant of Limburg woont bestel je bij de biologische webwinkel voor het lekkerste fruit en groente en vlees en brood uit de regio en meer. http://www.haiboerhai.nl
    In Apeldoorn kan je trouwens sinds kort bestellen bij http://www.hofwebwinkel.nl .Lekker makkelijk, duurzaam, lekker, biologisch, van de boeren uit de regio. Dat is pas echt vers!Akn je thuis laten bezorgen of op een afhaaladres. Geen verplichting.

      /   Reply  / 
  3. Edith Dourleijn Auteur

    Of je haalt je groenten en fruit bij de Mediterrane groentenwinkel, ook daar mag je zelf met je handen aan de waar zitten. ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>