Kookboek van het Jaar-verkiezing

Het is bijna zover: de verkiezing van het Kookboek van het Jaar 2009. Nog een paar dagen hebben uitgeverijen en auteurs de tijd om hun kookboek, mits het verschenen is tussen 1 oktober 2008 en 15 september 2009, in te sturen.

Op vrijdag 18 september zullen op de Smaakparade de nominaties bekend gemaakt worden van de 12 leukste kookboeken in 4 categorieen. Hierna kan jij stemmen op je favoriete boek!

4 Categorieen
In totaal zullen 12 boeken in 4 categorieendoor een vakjury uitgekozen worden: het beste Nederlandstalige kookboek, het beste vertaalde kookboek en de twee nieuwe categorieen: de chefs kookboeken en het beste initiatief. Felix Wilbrink, Julius Jaspers, Annelieke Kielen, Peter Hermeling en Martine Hoogschagen vormen de vakjury van de verkiezing van Het kookboek van het jaar 2009. Maak hier kennis met deze mensen. Vervolgens zal de jury in elk van de categorieen nog het beste boek kiezen en 1 overkoepelend beste boek!

Stemmen!
Maar ook jij hebt een stem in deze derde verkiezing van het Kookboek van het Jaar! Uit de 12 genomineerde boeken mag het publiek haar beste boek kiezen. Dit boek krijgt dan de Gouden Garde Publieksprijs.

Kookboekschrijvers ontmoeten?
Tijdens de Smaakparade zullen op 18 september een aantal makers van de nieuwste kookboeken aanwezig zijn. Zij komen voor u koken, signeren hun boeken en geven uitleg. Uiteraard: Proeven mag!

—————————————————————————————————————-

Lees ook:Verkiezing Kookboek van het jaar 2010
Lees ook:AH maakt Kookboek van het Jaar 2009
Lees ook:Stem op jouw favoriete kookboek!
Lees ook:Tussenstand Kookboek van het Jaar 2010
Lees ook:Stem op het Kookboek van het Jaar

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Kookboek van het Jaar-verkiezing

  1. Pingback: Nominaties Kookboek van het jaar bekend! | Koken

  2. Pingback: AH maakt Kookboek van het Jaar 2009 | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>