Recept Vegetarische taco’s

Taco’s maken de meeste mensen, denk ik, met gehakt en soms met kipreepjes. Maar met alleen groenten als vulling zijn taco’s ook erg lekker, heel gezond en niet zo’n machtige maaltijd. De kidneybonen zorgen voor de vulling en de paprika, tomaat en ijsbergsla voor het frisse element.

Het eten van taco’s kan je zien als een feestje, zeker voor kinderen. Zet alle ingrediënten apart op tafel en laat iederen zelf naar eigen smaak zijn taco samenstellen. Dus naast de groentenmix en de taco’s zet je ook (reepjes) ijsbergsla, guacamole, sour cream, geraspte kaas en salsa op tafel. 
Dit recept voor vegetarische taco’s is maar één voorbeeld, je kunt natuurlijk zelf ook je creativiteit laten gelden en zelf een vulling verzinnen.

Deze week kookt koken.blog vegetarisch. Lees hier waarom. Het eerste gerecht van deze week is een favoriet van mijzelf, een vegetarische auberginetaart met geitenkaas. Woensdag namen we een kijkje in Jan’s keuken en leerden we een Spaanse groentenstoofpot maken. En donderdag deed Andy McDonald onze voor hoe je pasta met tuinbonen en pecorino maakt. En op vrijdag V-day maakten we deze vegetariche aardappelcurry.

 

Lees ook:Recept Vegetarische aardappelcurry
Lees ook:Koken voor Studenten: Mexicaans voor een groep
Lees ook:Recept Spaanse groentenstoofpot
Lees ook:Vegetarische week op koken.blog
Lees ook:Recept Vegetarische auberginetaart met geitenkaas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>