BN-er gewond tijdens opname Topchef VIP

Tijdens de opnamen van het nieuwe tv-programma Topchef VIP is stylist Maik de Boer gewond geraakt. Een wild tochtje varen liep eindigde voor hem in het ziekenhuis.

In tegenstelling tot vorig seizoen zullen nu bekende Nederlanders hun kunsten in de keukens van Nederlands beste koks moeten vertonen. Guus Meeuwis, Lange Frans, Wilma Nanninga, Catherine Keyl, Ruth Jacott en Renate Verbaan waren namen die ik hierover al tegenkwam, maar Maik de Boer zal blijkbaar ook (een tijdje?) van de partij zijn. Gelukkig voor hem waren zijn verwondingen niet zo ernstig als hij in eerste instantie dacht.

Gekneusd
Want tijdens het tochtje wild varen kwam hij verkeerd terecht en voelde pijn in zijn rug. Hij kon zich niet meer bewegen en werd in een speciaal korset naar het ziekenhuis gebracht. “We zijn snel naar de kant gegaan en ik ben in een speciaal korset afgevoerd naar het Erasmus MC in Rotterdam. Ze dachten dat ik een ruggenwervel gebroken had,” zegt de Boer in de Telegraaf. Maar ik las het weer op Misset. Maar de rug van de bekende stylist bleek zwaar gekneusd.

Nieuw seizoen topchef
In het nieuwe seizoen van topchef zullen 12 bekende Nederlanders in de keukens van bekende chefs zoals Sergio Herman, Jonnie Boer, Lucas Rive en Herman den Blijker hun kunsten moeten vertonen. Martijn Krabbe praat het geheel aan elkaar.  Tijdens 4 voorrondes zullen 3 BN’ers het tegen elkaar opnemen, waarna een halve finale van de 4 winnaars volgt. De allerbeste koks onder de VIPs strijden dan in de finale om de titel ’TopChef VIP 2009′. En vanavond al kan je de eerste aflevering zien op RTL4. Straks gelijk maar even kijken dus!

Topchef vips – rtl4 – dinsdagavond v.a. 13 oktober – 21.30 uur

—-

Lees ook:Robert Kranenborg in Topchef 2010
Lees ook:Topchef vervolg Wie is de Chef?
Lees ook:En weer een nieuwe site met culi-filmpjes
Lees ook:Masterchef komt naar Nederland
Lees ook:Utrecht is uitgekookt!

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “BN-er gewond tijdens opname Topchef VIP

  1. Ellepel

    het begint om 21:30 en niet om 21:00 zoals hier boven staat!

      /   Reply  / 
  2. Edith Dourleijn Auteur

    Inderdaad, dat was een foutje uit de online-tv-gids. Ik zal het aanpassen!

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Nieuw kookprogramma bij RTL: Pluijm op pad | Koken

  4. Linda

    Leuk al die kookprogramma’s, maak ik vraag me echt af of die chefs naast hun opleiding tot kok ook gelijk een opleiding krijgen tot lompe hork.

      /   Reply  / 
  5. Jenny Theirlynck

    Hi Edith, ik zag je reactie op mijn Turkijeblog. Leuke blog heb jij ook! Goede tip, ik zal er iets mee doen. Gr

      /   Reply  / 
  6. Pingback: Robert Kranenborg in Topchef 2010 | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>