En weer een nieuwe site met culi-filmpjes

Gistermiddag ging ie in première: (weer) een nieuwe Nederlandse site met culinaire filmpjes. Deze site heeft grootste plannen, want "geschreven recepten horen, wat ons betreft, nu toch wel tot het verleden", aldus het persbericht dat ik in mijn emailbox vond. Culinaire filmpjes met recepten, basistechnieken en recepten van top-koks.

Chefs Online heet de site dan ook. Vooralsnog zijn het vooral chefs uit het zuiden van Nederland die hun kunsten op de site vertonen, maar naar een landelijke dekking wordt gestreefd. Ook zullen in de toekomst de koks van België hun kunsten op de site kunnen gaan vertonen. Evenals jijzelf! Je eigen culinaire video's kan je insturen en met anderen bespreken. En ga je graag de strijd aan met anderen, doe dan mee aan de maandelijkse kookwedstrijd.

Veel kijkplezier!

Lees ook:Heel veel kookfilmpjes
Lees ook:BN-er gewond tijdens opname Topchef VIP
Lees ook:Win de keuken van Life and Cooking
Lees ook:Utrecht is uitgekookt!
Lees ook:Smaakparade komend weekend

1 Reacties // Reageer

One thought on “En weer een nieuwe site met culi-filmpjes

  1. J Schlaghecke

    Inmiddels hebben we een rubriek “Snel & Gezond” toegevoegd waarin nu 11 video’s staan die binnen een kwartier op tafel kunnen staan. Verse ingredienten garanderen dat deze gerechten ook nogeens verantwoord zijn (energiewaarde wordt ook vermeld). Ideaal voor studenten of huisvrouwen die op zoek zijn naar inspiratie voor de dagelijkse warme maaltijd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>