Twitteraars kiezen cover culibladen

Of het toeval is, ik weet het niet, en of het een trend gaat worden ook niet. Maar vorige week donderdag werden twitteraars nog opgeroepen om mee te beslissen wat de cover wordt van de hersteditie van Wining&Dining. En nu gebeurt hetzelfde voor het aankomende nummer van Delicious.

Voor Wining&Dining is de keuze al bepaald en gister bekend gemaakt.  Voor Delicious kan je denk ik nog stemmen.

Hoofdredactrice Makkie Mulder zond gistermiddag via twitter twee foto’s van de potentiële cover de wereld in. De vraag was door welke cover jij het meest verleid zou worden in de winkel. Of en wanneer de winnende cover bekend gemaakt zal worden, dat heeft ze er niet bij gezegd. Tweet gewoon snel naar @MakkieMulder of je de zwarte of de paarse het mooiste vindt.

Wining&Dining-coveractie
Vorige week donderdag twitterde de hoofdredactrice Loes Verhoeven van Wining&Dining dat ze er op de redactie niet uitkwamen en twijfelden tussen maar liefst drie covers. Per e-mail kon je meedenken. Blijkbaar leverde dat zoveel verschillende reacties op, dat de redactie nog meer in verwarring raakte. Daarom werd er een twitterpoll opgezet en werden twitteraars opgeroepen om te stemmen. Deze cover vonden de meeste twitteraars het mooist, en zal vanaf 9 september in de winkel te bewonderen zijn.

Lees ook:Dining with the stars 2010
Lees ook:Nu ook Nederlandse culibladen op iPad
Lees ook:Gastroseksueel woord van het jaar 2008?
Lees ook:Reserveer voor Dining with the Stars 2010
Lees ook:Kookboek winnen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>