Reserveer voor Dining with the Stars 2010

Ik had het nieuws nog niet elders gelezen, toen er een emailtje in mijn digitale box terechtkwam. Ook dit jaar wordt er weer een Dining with the Stars georganiseerd. Dit is een soort restaurantweek, maar alleen voor restaurants met een Michelinster. Maar liefst 69 restaurants hebben zich aangesloten en serveren in de week van 7 tot 13 juni goedkopere menu’s.

Dat betekent dat je kunt genieten van een 5-gangendiner voor 50 euro of een 4-gangenlunchh voor 40 eur0 . Dit bericht is een beetje mosterd na de maaltijd, want je had vandaag vanaf 10.00 vanochtend kunnen reserven. Maar niet getreurd, je hebt nog een kans! 

Omdat vorig jaar de voorverkoopronde zo snel was uitverkocht heeft de organisator SeatMe besloten om op donderdag 3 juni een tweede inschrijvingsronde te organiseren. Dus probeer het dan vanaf 10.00 uur nog een keer. En in de week van Dining with the stars zelf worden er ook nog extra plaatsen ter beschikking gesteld. Hiervoor kun je SeatMe op Twitter volgen. Let op, restaurants met 2 sterren kunnen 15 euro extra p.p. op de rekening zetten.

En “als kers op de delicieuze taart maakt iedereen die reserveert kans op de BMW 7-serie met chauffeur, voor een eersteklas rit naar en van het restaurant.”, zegt het persbericht in mijn mailbox.

7 – 13 juni – Dining with the stars – volledig overzicht van alle deelnemende restaurants vind je hier -

Lees ook:Dining with the stars 2010
Lees ook:Goedkoop eten bij sterrenrestaurants
Lees ook:Dining with the Stars, editie 6
Lees ook:Herinnering uit eten voor 25 euro
Lees ook:Ook Dining with the stars al vol bij voorinschrijving

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>