Klanten worden gek in supermarkt (filmpje van bewakingscamera’s)

fairtrade weekVan donderdag 30 oktober tot en met zondag 9 november 2008 vindt voor de tweede keer de Fairtrade Week plaats. Dat is een landelijke actieweek van Max Havelaar, waarin eerlijke producten in de schijnwerpers zullen staan. Onder het motto 'Make Fairtrade your business' zal prinses Maxima deze week openen.
En om extra aandacht voor deze week te trekken, heeft Max Havelaar dit leuke filmpje over het gedrag van klanten in een supermarkt laten samenstellen.

Het doel van Max Havelaar en de Fairtrade Week is om eerlijke handel de gewoonste zaak van de wereld te maken. De balans tussen arm en rijk moet wat minder scheef worden.
Geld voor een school of een waterput is natuurlijk altijd welkom, maar liever werken de mensen in de ontwikkelingslanden voor hun geld en hun eigen voorzieningen. En daar kan eerlijke handel aan meewerken.

Ook jij kan meedoen!
Door eerlijke producten te kopen. Zoals de klanten uit dit filmpje.

Meer info op de website van de Fairtrade Week van Max Havelaar.

Lees ook:Meer aandacht voor eerlijke producten in de supermarkt
Lees ook:Fairtrade Restaurant Week
Lees ook:(H)eerlijk eten tijdens Fair Trade Week
Lees ook:Binnenkort ook olijfolie van Max Havelaar
Lees ook:Zoekmachine voor Fair Trade-producten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>