Street Food Festival Den Haag 12-13-14 december

 

Bij december hoort lekker eten. Daar hoef je in Den Haag niet mee te wachten tot de feestdagen, want op 12, 13 en 14 december organiseert horecaconcept-to-be MaMaKelly op het terrein van de Caballero Fabriek in Den Haag een Street Food Festival. Denk: stoer, puur, family & friends, drinks & bites met diverse foodtrucks en een geweldig entertainment programma. Het festival geeft een mooi voorproefje van wat het terrein op culinair gebied nog te wachten staat. In 2015 zal in het voormalig Ketelhuis namelijk een geheel nieuwe culi hotspot geopend worden met de illustere naam MaMaKelly.

Smaken op rolletjes
Binnenkort rollen de foodtrucks Den Haag binnen voor de wintereditie van Street Food Festival Den Haag. Zo is er Haute Fritèz, een truck met heerlijke handgemaakte biologische frieten. Adams Appels staat bekend voor hun 100% eigentijdse, gezonde en biologische voeding geïnspireerd op de Mediterrane keuken. Bij Yoos wordt wereldse koffie & thee gemaakt  met  homemade taart of een bom van chocolade.  Choripan heeft het beste recept voor broodjes met Argentijnse chorizo en chimichurri. Kortom: smakelijk eten!

Food, Fun & Friends
MaMaKelly organiseert het festival  met een veelzijdig  programma. Van een  ongedwongen vrijdagmiddagborrel, MaMa’s market, kids workshops, een Sunday Roast tot aan een live optreden van Liptease!  Drie dagen lang biedt het festival Food, Fun  & Friends. Het is een voorproefje op wat het Cabellero terrein nog te wachten staat, want vanaf januari 2015 wordt het Ketelhuis druk verbouwd zodat MaMaKelly daar straks haar intrek kan nemen.

Programma

Vrijdag  12 december | 16.00 – 00.00 uur: Afterwork drinks, dj’s en foodtrucks
Zaterdag  13 december | 12.00 – 00.00 uur: MaMa’s market, kids workshops en foodtrucks
Zondag  14 december |12.00 – 21.00 uur: Sunday Roast, Kids theater, Liptease Live en foodtrucks

 

Locatie

Caballero Fabriek | Saturnusstraat 60 |Den Haag

 

Lees ook:World Food Festival
Lees ook:Reizende Sterren Streetfood App
Lees ook:Reizende sterren (29/31 jan) en TREK
Lees ook:Food 4 You
Lees ook:Food Festival met een groen smaakje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>