World Food Festival

Hij is al even begonnen, het World Food Festival. Maar wees gerust, hij duurt nog 27 oktober. Maar liefst 5 weken duurt dit bijzondere festival in Rotterdam. Horeca, voedselproducenten,wetenschappers en topchefs zien, horen en proeven wat de stad te bieden heeft. Maar beloof ons 1 ding; vergeet ‘m niet. Want het programma belooft veel goeds.

Wat kan je verwachten?

Diverse activiteiten
Tijdens het  World Food festivals is Rotterdam vijf weken lang dé culinaire hotspot. Het World Food Festival gaat over kokkerellen, (lekker) eten en de nieuwste ontwikkelingen in de voedselindustrie. Grote en kleine events, markten, proeverijen, workshops, interactieve tentoonstellingen, stadsroutes en excursies bieden een kijkje in de gehele voedselketen. Van moestuin tot levensmiddelenindustrie en van gezond-eten-programma’s voor kinderen tot sterrenrestaurants.

Het Future Food House
Wat eten we in de toekomst? In het Future Food House, het kloppend hart van het World Food Festival, biedt een blik op de toekomst van voedsel, culinaire trends en ontwikkelingen. Eetontwerper Marije Vogelzang heeft een interactieve tentoonstelling opgezet en laat 25 creatieve geesten; architecten, ontwerpers, wetenschappers, chefkoks en boeren aan het woord. Special guest is Cees Helder, Nederlands eerste driesterrenchef.Gaan we ons eten printen, smaaksensaties ervaren alleen door een geur in te ademen of kweken we ons vlees?

Kinderactiviteiten
Natuurlijk slaat het World Food Festival de jongste generatie culinair talent niet over. Zij komen volop aan hun trekken tijdens proefworkshops. In de herfstvakantie is er een World Food Kids Quiz met topkok en culinair journalist Alain Caron.

Kortom, een festival dat je niet mag missen! En ben je al geweest, deel je dan je avonturen met ons?

Meer info vind je op de website van het World Food Festival, Facebook: WFFRotterdam of Twitter: @WFFRotterdam

———————————————————————–

Lees ook:Fabulous Food Festival 2011
Lees ook:Nederlands Food Film Festival
Lees ook:Eetbaar Filmfestival Rotterdam
Lees ook:Heerlijk Rotterdam
Lees ook:Food Film Festival – editie 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>