Recordpoging grootste picknick in Rotterdam (gratis!)

kleurplaat picknickAls je de afgelopen dagen in Rotterdam hebt rondgestruind is je misschien wel een gratis appeltje aangeboden. De reden is niet dat de gemeente wil dat je gezonder gaat eten, maar om je te attenderen op een recordpoging picknicken die volgende week zondag 25 mei in het Zuiderpark van Rotterdam gaat plaatsvinden.

Om het groen in de stad wat meer onder de aandacht van haar bewoners en bezoekers te brengen, is 2008 tot Groenjaar Rotterdam uitgeroepen. Eén van de evenementen is de organisatie van wat hopelijk de grootste picknick van Nederland gaat worden. Het record staat nu op 525 deelnemers, dus de organisatie streeft naar 600 deelnemers.

Dus heb je zin in een gratis picknick tijdens de lunch onder het genot van een muziekje, reis dan zondag 25 mei op 'De dag van het Park' af naar het Zuiderpark in Rotterdam. Meer info vind je hier.

plaatje: kleurplatenwereld

Lees ook:Zin in een gratis ijsje?
Lees ook:Win vandaag luxebrunch!
Lees ook:Underground Boerenmarkt – de eerste in Nederland
Lees ook:Gratis frikandellen op Koninginnedag
Lees ook:Oproep: Help Pierre Wind met koken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>