Oproep: Help Pierre Wind met koken!

We kunnen al bijna van een traditie spreken: de derde week van september staat helemaal in het teken van Smaak. Tijdens de Week van de Smaak. Door het hele land zijn er tal van activiteiten georganiseerd, maar aan 1 ervan wilde ik wel wat speciale aandacht geven: een smaakles voor 10.000 kinderen onder leiding van Pierre Wind.

Op 25 september zijn alle kinderen uit groep 6, 7 en 8 welkom om met Pierre Wind te koken. Het station van ADO Den Haag is dan afgehuurd om 10.000 kinderen te vermaken met kookdemonstraties, smaakproeven, beweegactiviteiten en bekende artiesten. Over dit evenement, dat toepasselijk de Grootste Keuken van Nederland als naam meekreeg kan je meer lezen op de website van de Week van de smaak.

Grootste keuken van Nederland – 25 september 2009, stadion ADO Den Haag, tijdens de Week van de Smaak

Meer culinaire evenementen vind je in de culinaire agenda.

———————————————————————————————————–

Lees ook:Hoftrammm…restaurant op wielen
Lees ook:Help Pierre Wind met zijn smaakkalender
Lees ook:Pierre Wind leert Turken koken
Lees ook:Nog 6 uur voor extreem koken met Pierre Wind
Lees ook:De Kunsthal kookt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>