Win vandaag luxebrunch!

Metnamen-LR

 

In het kader van Toast Literair wordt er vandaag een super-de-luxe literaire brunch voor 20 personen weggegeven door het Davidsfonds Evenementen en KBC. Op zondag 19 januari kan de gelukkige winnaar samen met 19 vrienden genieten van een exclusieve voorstelling van veel bekroond auteur Bart Moeyaert én een brunch gepresenteerd door njam!-chefs Dominique Persoone en Dagny Ros Asmundsdottir. En dat allemaal in het prachtige Paleis op de Meir in Antwerpen. Wilt je deze brunch wel winnen? Tweet dan vandaag nog de bijnaam van je leraar Nederlands (van vroeger of nu) en de reden voor die bijnaam met hashtag #toastliterair2014!

Toast Literair?
Niets zo gezellig als een uitgebreid ontbijt op zondagochtend. En niets zo ontspannend als wegdromen in een boek tijdens het weekend. Davidsfonds Evenementen combineert beide en stelt op zondag 19 januari 2014 de vierde editie van het grootste taal- en leesontbijt in Vlaanderen voor: Toast Literair. Een bijzondere zondagmorgen die bij de vorige editie 11.000 deelnemers bijeenbracht. Op zo’n 180 plekken in Vlaanderen kun je terecht voor een grappige, ontroerende, speelse … literaire activiteit in combinatie met een heerlijk ontbijt en/of aperitief. Ook dit jaar staan er flink wat grote namen op de affiche. Onder andere Saskia De Coster, Bernard Dewulf, Dirk Bracke, Annelies Verbeke, Jos Geysels, Ed Franck en Jan Hoet geven het beste van zichzelf.

Waar Toast Literair plaatsvindt, lees je op de website!

Lees ook:datum Puur Maastricht bekend
Lees ook:Recept Voorjaarssalade van spinazie en radijs
Lees ook:Winactie: kookboek Brunch!
Lees ook:Ik kom op tv
Lees ook:Smaakkaravaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>