De APPsperge: vind de asperges bij jou in de buurt.

Asperges groeien het best op zandgronden. Daarmee onlosmakelijk verbonden Noord-Brabant en Limburg. Maar wist je ook dat ze op vele andere plekken in Nederland worden geteeld? Vers van het land zijn ze het lekkerst. Dus haal ze bij voorkeur bij jou in de buurt. De handige Appsperge toont op basis van jouw locatie asperge verkooppunten.

De lekkerste asperges in je broekzak
Appsperge is een Nederlandse app waarmee je verkooppunten van verse asperges op kaart ziet. Wat dacht je van de fijne, ziltige asperges van de Texelse kustgrond? Of het witte goud van Groningse zandgrond, of die uit Salland? Zelfs in Bilthoven zijn ze bij de boer af te halen.

De app bestaat nog niet zo heel lang. Dus nog niet alle plaatsen worden gemeld. Geen probleem. Eentje toevoegen is een fluitje van ‘n cent. Hopelijk dus snel een compleet overzicht van de lekkerste asperges in je broekzak.

De Appsperge is verkrijgbaar voor de Iphone en Android en is gratis.

Lees ook:Aspergeweek op koken.blog
Lees ook:Het is weer aspergetijd!
Lees ook:Basisrecept witte asperges
Lees ook:Aspergetijd! De Koken.Blog top 5 aspergerecepten
Lees ook:Recept Asperges met zalm en basilicumsaus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>