Nieuwe Tony’s

Tony Chocolonely blijft de aandacht trekken. Dit keer letterlijk. Met nieuwe repen in schitterende verpakkingen. In felle kleuren en het logo in zilver. Je hebt ze misschien al in de winkel zien liggen. Het zijn limited editions, dus maar tijdelijk in het assortiment.

De repen zijn er in drie smaken. En wij van koken.blog.nl mochten ze voorproeven.
 

Roze en wit
De opvallendste reep is de bovenste van het plaatje. Het is allereerst de eerste witte reep van Tony’s. De verpakking valt ook op, met de knalroze letters op een witte achtergrond . De witte reep zelf is prachtig versiert met kleine stukjes frambozen. En onzichtbare knettersuiker. Maar die proef je vanzelf..

Melk of puur?
De reep melkchocolade heeft ook een bijzondere twist: stukjes karamel en grof zout. “Een reep om serieus te nemen”, zegt Tony’s zelf op z’n website. En inderdaad, dit is een volwassen reep. En met een schitterende zilver-oranje verpakking. De reep puur tenslotte heeft een stemmig bruin-groene verpakking. Past helemaal bij de fair trade paranoten uit Zuid-Amerika, die de reep opleuken.

De witte brengt ons terug naar onze kindertijd, van de pure snoepen we even tussendoor en de melk met karamel en zout is in kleine brokjes fijn als toetje. Welke is jouw favoriet?

 

Lees ook:In de Testkeuken: De nieuwe Tony’s
Lees ook:Testkeuken: Tony Chocolonely Limited Editions
Lees ook:Tony’s paaseieren
Lees ook:Ongelijk verdeelde chocolade
Lees ook:een eerlijke chocoladeletter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>