De winnaar is …

koken van de bazaar coverHet is duidelijk: niet alleen wij houden van markten. Ook jullie maken er vaak je rondje en aten je inspireren door de uitgestalde waar en wie weet ook de geschreeuwde aanbiedingen van de marktkooplui. Maar wat houden jullie ook van nasi en vooral bami zeg! Verrassend vaak kregen we dat antwoord.

Een antwoord waar niets mis mee is, wij houden er ook van. Maar origineel genoeg om het kookboek Koken van de Bazaar mee te kunnen winnen, dat was het met de vele inzenders ervan toch weer niet.

  

Nee, echt blij werden we van de antwoorden van Martine en Elsa: naar de markt gaan en niet kunnen kiezen van het kleurrijke, veelvormige en lekkere aanbod. Door een kleine loting werd het Elsa die het kookboek won.

Elsa, stuur je ons je adresgegevens? Dan kunnen we het kookboek jaar je op laten sturen. 

Niet gewonnen, maar wel nieuwsgierig naar het kookboek Koken van de Bazaar? Kijk dan op de website van Sabina Posthumus, daar vertelt ze hoe je dit in eigen beheer uitgegeven kookboek kunt bestellen.

.

Meer fijne boeken over koken en eten vind je in de rubriek kookboeken

Lees ook:En wie gaat er met I Love Groente aan de haal?
Lees ook:En de winnaars zijn … #topkoks
Lees ook:Winnaar winactie kookboek Brunch
Lees ook:Winnaars kookboek Uitgekookt!
Lees ook:Kookboek Koken van de Bazaar

1 Reacties // Reageer

One thought on “De winnaar is …

  1. Elsa

    Super zeg, bedankt. Dit is een hele verassing. Boek kan nu afgestreept worden op mijn verlanglijstje. Ben er super blij mee

    Elsa

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>