De culinaire acties op 3fm serious request

Dit jaar vasten de drie dj’s in het glazen huis voor het Rode Kruis en hun campagne “een vluchteling is nergens zonder jou”. Voor deze 3FM Serious Request-actie kan je ook bieden op een paar culinaire acties. Wat dacht je van een twee-gangen lunch, een rondvaart met champagne of de gesigneerde kookboeken?

Als je tegenwoordig iets voor het goede doel doet, staat daar ook iets voor jezelf tegenover. Je vraagt bij de 3FM Serious Request-actie voor jezelf een plaatje aan, en je geeft daar geld voor Het Goede Doel voor. Maar je kan ook bieden op andere items, en jezelf daar meer plezier mee doen dan met een plaatje.

Bied hier op een compleet pakket van de boeken van Sonja Bakker, uiteraard gesigneerd. Of vaar met 7 vrienden door de Amsterdamse grachten met een glaasje champagne in de ene en een lekker hapje in de andere hand. Bied hier! Of geniet je liever op vaste wal, bied dan hier op een lunch in twee gangen voor 4 personen bij het restaurant Chocolat in Breda. En laat je anders verrassen in restaurant Toledo, voor hun drie gangen suprisemenu bied je hier. Maar het meest bijzonder is het misschien de door alle ministers gesigneerde menukaart en de huiswijn van het Catshuis, bied daarop hier.

Lees ook:Toch eten in het glazen huis?
Lees ook:Serious Request: Masterclass desserts Rudolph van Veen
Lees ook:24hrs Evi & Friends
Lees ook:Serious Request: culinaire acties
Lees ook:Kook voor een goed doel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>