Toch eten in het glazen huis?

3 fmNatuurlijk niet voor de drie deejays Rob Stenders, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra die van 19 tot en met 24 december hun intrek nemen in het glazen huis in Den Haag. Maar wel voor jou en mij! Want ook dit jaar kan je op verschillende manieren iets met koken en eten doen tijdens deze Serious Request-actie waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Rode Kruis.

Voorlopig zijn er nog maar 3 acties waarop je kunt bieden, maar uiteraard zal ik je hier op de hoogte houden van nieuwe producten of activiteiten waarop je kunt bieden.
Zo kan je je door Annemieke laten wekken met je favoriete plaatje op de radio en een lekker ontbijtje erbij. Maar je kunt ook bieden op een masterclass Extreem koken met niemand minder dan Pierre Wind. Of laat je je op de Euromast verwennen met een lekker diner en een prachtige lichtshow.

Lees ook:Kookboeken Jamie Oliver bij serious request-actie 3fm
Lees ook:uit eten met Katja Schuurman
Lees ook:Gastronomisch Den Bosch
Lees ook:Over datum eetclub
Lees ook:ZeldzaamLEKKER festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>