Dining with the Stars, editie 6

Van 1 juni tot en met 10 juni vindt alweer voor de zesde keer Dining with the Stars plaats. Dan kan je bij sterrenrestaurants genieten van een 4-gangenlunch voor 40 euro en een 5-gangendiner voor 55 euro. Vanwege het EK Voetbal zal het evenement iets langer duren dan we gewend zijn.

 

Vorig jaar serveerden de beste restaurants gezamenlijk zo’n 12.500 gasten. De organisator hoopt dat dit jaar maar liefst 15.000 mensen genieten van het hoge niveau van de deelnemende restaurants, die allen minimaal 1 Michelinster hebben. De deelnemende restaurants hopen op hun beurt dat deze ervaring zo onvergetelijk was, dat de gasten nog eens terugkomen en de gangbare prijs willen betalen.

Reserveren
De lijst van alle deelnemende restaurants staat online en vanaf morgen, woensdag 9 mei om 10.00 uur kkn je reserveren op www.diningwiththestars.nl. En is jouw restaurant vol, houd dan @DWTSLM op twitter in de gaten, wie weet komt er nog een vrij tafeltje voorbij.

Lees ook:Dining with the stars 2010
Lees ook:Nú reserveren voor de restaurantweek 2008
Lees ook:Voorreserveren Restaurantweek 2010
Lees ook:Goedkoop eten bij sterrenrestaurants
Lees ook:Reserveer voor Dining with the Stars 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>