Beste Nederlandse weblog is (heel terecht) Foodlog

Iedereen die ook maar een beetje geinteresseerd is in de herkomst van zijn of haar eten, kent Foodlog, of zou het moeten kennen. En nu is dit prachtige blog uitgeroepen tot Het Beste Nederlandse Weblog. Een hele eer, maar vooral heel terecht.

Foodlog
Foodlog wordt gemaakt door een collectief bloggers onder aanvoering van Dick Veerman. Foodlog bespreekt al onze facetten van onze voeding en met name de herkomst daarvan. De zeer actieve community rondom dit blog volgt het blog kritisch en scherpt de meningen van de auteurs. Deze wisselwerking levert vaak spannende discussies op, met altijd leerzame informatie.

Juryrapport
De BOB’s werden in Berlijn uitgereikt. De jury koos voor Foodlog als het beste weblog van Nederland, omdat “de auteurs een grote passie voor hun thema etaleren. “Ze volgen de ontwikkelingen in de voedselindustrie en in de schappen van de supermarkt met een zeer kritisch oog. De bijdragen zijn doorgaans kort en krachtig geschreven, weten actuele thema’s op het gebied van voeding verder uit te diepen en leiden niet zelden tot kritische discussies onder de lezers.”.”.

Ga ‘t eens bekijken!

Bron: nu.nl

Lees ook:Foodlog-event november: pompoen
Lees ook:Foodbloggers geven familierecepten prijs
Lees ook:Foodbloggers koken met alcohol
Lees ook:de beste bal gehakt van Nederland
Lees ook:Grootspraak: de drie beste wijnrestaurants zijn bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>