Meisje (3) loopt weg om karbonaadje

wegloopstertjeIn Engeland is een driejarig meisje van school weggelopen omdat ze karbonaadjes bij de warme lunch zou krijgen. En daar had de kleine geen zin in en daarop besloot ze naar huis te lopen. Net voor ze bij een druk kruispunt kwam, vond iemand het toch wel vreemd dat zo'n jong meisje alleen buiten liep, in schooluniform zonder jas of tas. En deze persoon bracht haar veilig terug naar school.

De discussie gaat in Engeland nu over hoe het komt dat een driejarige tijdens de lunch zomaar van school kan verdwijnen en ook helemaal niet gemist wordt. Want wat had dit meisje wel niet kunnen overkomen?
Ik vraag me juist af of die kinderen echt alleen maar moeten eten wat de pot schaft of was dit meisje wat voorbarig en wachtte ze niet af wat er voor alternatief voor de karbonaadjes op tafel zouden komen?

bron en foto: Daily Mail

Lees ook:Meisje leeft op chips
Lees ook:Culinair Cinema tijdens het Filmfestival
Lees ook:Verplichte kooklessen op Britse scholen
Lees ook:ADV: Maak elke dag kans op een gratis diner!
Lees ook:Kok in krant inspireert tot liedje

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Meisje (3) loopt weg om karbonaadje

  1. peter

    Kinderen moeten wat mij betreft gewoon eten wat de pot schaft. Niks geen gedoe.. Veel kinderen van tegenwoordig zijn gewoon verwende blagen die menen zich dergelijk gedrag te kunnen permitteren.

      /   Reply  / 
  2. Berthilde

    Brrrr, als je mij een karbonaadje met de lunch geeft, loop ik ook weg. Wat is er mis met een lekkere boterham met kaas? Wat mij betreft heeft dit meisje groot gelijk, tenminste: als er inderdaad geen alternatief geboden wordt voor de vegetariers, de moslims, of gewoon de mensen die niet van karbonaadjes houden. Ik vind trouwens m’n eigen karbo, gemarineerd in ketjap en knoflook als diner wel ok, hoor!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>