Het varken dat niet dood wilde

varken - www.libertarian.nlOp Valentijnsdag zou een mannetjesvarken, een beer, worden geslacht. Maar een zeug (een vrouwtjesvarken) zag dat helemaal niet zitten en viel de slager aan. De zeug beet de slager, hetgeen een rekening van 75 euro aan dokterskosten voor de eigenaar opleverde. De heldhaftige zeug maakt nu kans op titel 'meest ontroerende dier' in China.
Of de beer nu uiteindelijk toch geslacht is, vertelt de bron niet.

bron: AGD, foto: Libertarian

Lees ook:Vegetarische gerookte palingsalade is het meest smaakvol
Lees ook:stem op de lekkerste vegetariërs
Lees ook:Alleen de knor wordt niet gebruikt – Yvonne Kroonenberg
Lees ook:Stem op de meest sexy vegetarier
Lees ook:Fotoreportage van het uitbenen van een varken

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Het varken dat niet dood wilde

  1. heraux

    Pigs need space!

    Varkens zijn best intelligent.. wij best niet..

      /   Reply  / 
  2. www.brittxxx.nl

    Ik vind het schandalig dat dieren nog worden gegeten,terwijl er vervangend veg. vlees voor is wat precies het zelfde smaakt.Dat de mens een denkend wezen afmaakt en mishandeld is ondenkbaar.Mensen word wakker zien jullie niet waar jullie mee bezig zijn!!!
    Kanker komt allemaal door het eten van dieren,die stakkers zijn er op de aarde voor vriendschap en gezelligheid voor de mens,niet om afgeslacht te worden.STOP met het eten van vlees,als iedereen mee doet houd dierenleed eindelijk op!!!

      /   Reply  / 
  3. Boeit niet

    Ieder sijn mening,die ik respecteer,maar respecteer ook,dat er mensen sijn die graag een stukje vlees op sijn/haar bord wil,en daar ben ik 1 van.
    En vergeet de mensen niet iet het noig sijn ivm proteinen etc.
    Overigens,nog nooit bij nagedacht dat er wel geschoten en eventueel geslacht moet worden?
    Dit vanwege over-populatie van dieren.

      /   Reply  / 
  4. Annabel

    Hahaha! Overpopulatie van dieren? Boeit niet denkt niet na. Overpopulatie van domme mensen, bedoel je! Nooit gehoord van respect voor dieren, misschien? En wist je dat die proteïnen van jou in heel veel ander niet-dierlijk voedsel ook voorkomen? En wat vlees eten doet met het milieu? Ga je daarover maar eens inlezen. En o ja, doe ook iets aan je spelling. Daar denk je namelijk ook niet over na.

      /   Reply  / 
  5. Alexis

    Tja, meneer zijn spelling is inderdaad niet echt top, maar je moet niet meteen zijn commentaar over overpopulatie teniet doen; Ik ben geen jager, ben ook nooit echt voorstander geweest van de jacht, maar heb me sinds kort verdiept in wilde bossen/bosbeheer etc etc. en daar ben ik achter gekomen dat jacht in sommige gebieden toch echt nodig is. Door het verdwijnen van natuurlijke jagers, zoals wolven en dergelijke, is er vaak kans dat er wilde zwijnen en reen zich te sterk vermenigvuldigen, met alas resultaat dat er zo veel zijn dat ze ondervoede generaties teweeg brengen en biosysteem-onevenwicht die daarop volgt.

    Ikzelf eet niet elke dag vlees, ik doe daar zuinig mee. Af en toe soja of wat voor vlees vervangers dan ook. Van mij hoeft vlees niet compleet van het menu te gaan, maar het moet wel zuiniger naar mijn mening. Zeker ook bewuster met de dieren omgaan en ze niet in barre omstandigheden laten leven.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>