De Echoput: Eerste Hulp bij Kerstdiner

Ben jij al druk bezig met de culinaire invulling van de kerstdagen? Of dreig je bij het naderen van de datum te verzinken in een pré-kerststress? Kookfanaat of stresskip, breng zaterdag 15 december eens een bezoekje aan de Kerstmarkt van De Echoput in Hoog Soeren.
Hotel Restaurant Gastronomique  De Echoput, vooral bekend vanwege zijn restaurant met één Michelinster, ligt midden in het prachtige wildgebied van de Veluwe. En omdat wildgerechten graag worden gegeten met kerst, is dit dé locatie om inspiratie op te doen voor de feestdagen.

 

Wat is er te doen?
Tussen 12.00 en 18.00 uur vind je in een sfeervolle omgeving producenten van Veluwse en andere ambachtelijke streekproducten zoals wijn, bier, kaas, worst, honing, jam en brood. Verder kan er worden genoten van van ‘gerechtjes’ die je ter plaatse kunt nuttigen of lekker kunt meenemen. Ook aan vermaak voor kinderen is gedacht. De Kerstman loopt rond en in de Bee-buzz kunnen kinderen zich verdiepen in de wereld van de honingbij. En natuurlijk kan je even een blik in de diepte werpen of luidkeels roepen in de historische echoput, die voor deze bijzondere gelegenheid wordt opengesteld. Maar wat deze kerstmarkt nou extra leuk maakt is dat Meesterkok Theus de Kok zelf aanwezig is om tips te geven voor het kerstmenu thuis.

 

Sterrenhulp bij kerstkoken
Kerst moet aangenaam blijven. Het heet niet voor niets een feestdag! Mocht je nou echt geen zin hebben om de hele dag in de keuken te staan, of ben je bang je gerechten te verprutsen, dan biedt wederom De Echoput hulp. Zij hebben een volledig vier-gangen Kerst Thuis menu samengesteld. Voorzien van alle garnituren en duidelijke instructies. Je hoeft hem alleen maar op 24 december op te halen en thuis af te maken. Zo kan thuis toch op hoog culinair niveau worden gegeten zonder al teveel last van kerstdrukte. Het Thuismenu is nog te bestellen tot 21 december 12.00 uur. Jammer dat ik net te ver weg woon en dat ze niet bezorgen, anders had ik het wel geweten. Maar wat leuk dat De Echoput zo meedenkt hoe het de mensen thuis een aangename kerst kan geven!

Hotel Restaurant De Echoput is te vinden aan de Amersfoortseweg 86 in Hoog Soeren bij Apeldoorn.

 

Lees ook:‘Minder vermoeid en fitter na eten in toprestaurant’
Lees ook:De nieuwe Lekker: verrassende verschuivingen
Lees ook:Nominaties VENUEZ Hospitality & Style Awards 2012 bekend
Lees ook:Recept Champignons Dordogne
Lees ook:Eten bij Rainarai in nomadentent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>