I <3 HEMA

Ik geef het toe. Samen met misschien wel miljoenen andere Nederlanders houd ik van de HEMA. Ik neem zelfs de slechte kwaliteit van bijvoorbeeld kleding of horloges op de koop toe. Die koop ik gewoon niet (meer). Gelukkig liggen er nog genoeg andere, leuke spullen op me te wachten. Spullen met dat kenmerkende, kleurrijke HEMA-uiterlijk. En taarten, beleg, vers brood en verrassend goede wijnen.

Voor en tijdens de kerstdagen pakt HEMA extra uit met een assortiment aan zoetigheden, vis- en vleesgerechten, borrelhapjes, tafelversieringen en cadeauverpakkingen. Natuurlijk is er een kersttompouce, maar ook schuimsterren, kerstmannetjes van chocolade, gourmetschotels, mini-quiches, bladerdeeghapjes en kaassnacks. En die zet je neer op een mooie etagère. Je kunt vanaf nu ook bij de HEMA terecht voor naamkaarthouders en luxe inpakpapier en cadeautassen.

 

Lees ook:arabische chocoladeletter bij el-hema
Lees ook:Arabische wijnen proeven bij El-Hema
Lees ook:Soep met een missie
Lees ook:Kerstinspiratie tijdens Taste of Christmas
Lees ook:Hoge hakken in de keuken

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “I <3 HEMA

  1. Herna

    Als expat kan ik je zeggen dat er op het lijstje “wat mis je uit Nederland” de Hema op nr. 1 staat. Het is zelfs de titel van een boek!

      /   Reply  / 
  2. Hema

    Ik moet toegeven dat er inderdaad een paar minder goede producten tussen zitten, maar over het algemeen ben ik erg tevreden over de HEMA! Voor bijvoorbeeld handdoeken ga ik tegenwoordig direct naar de HEMA!

      /   Reply  / 
  3. Katja

    Ik heb ook handdoeken van de Hema ; ) In alle kleuren

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>