Kerstinspiratie tijdens Taste of Christmas

Van kerstrecepten tot aan de tafelversiering en van een culinaire koek-en-zopie tot aan kerstcadeaus voor onder de boom. Tijdens het foodfestival Taste of Christmas, van 12 tot en met 14 december in de Jaarbeurs Utrecht, doe je volop inspiratie op voor de kerstdagen. Koop je voor 23 oktober online je toegangskaarten dan krijg je 2 tickets voor de prijs van 1.

De lekkerste kerstgerechten

Topchefs, waaronder Peter Lute, Julius Jaspers, Alain Caron en Ramon Beuk, bereiden de lekkerste kerstgerechten voor je in de verschillende culinaire kerstpaviljoens en theaters. Laat je verder verrassen door bijzondere kooktechnieken en geniet van de verschillende tastings van bijvoorbeeld wijn, bier, kaas en koffie en workshops waaronder tafeletiquette en foodstyling.

Klaar voor de kerstdagen

Met fijne kerstrecepten op zak kun je bij de kleine productenmarkt gelijk de ingrediƫnten inslaan, evenals originele cadeaus voor je familie en vrienden en versiering voor de kersttafel. Na een bezoek aan Taste of Christmas ben je helemaal klaar voor de komende kerstdagen.

Early bird actie

Op www.tasteofchristmas.nl kun je tot 23 oktober gebruik maken van de early bird actie. Koop 2 kaarten voor de prijs van 1. Een kaartje kost 10 euro.

 

Blog door Dafne van der Meer

Lees ook:de smaak van films
Lees ook:Taste of Amsterdam 2010
Lees ook:The taste of life met Rudolph van Veen gaat weer beginnen
Lees ook:Taste of Amsterdam
Lees ook:Iran zien, ruiken en proeven tijdens Cinema Culinair

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>