Chocolade, je kan er veel meer mee dan gewoon een stukje van een reep in je mond steken. Je kan de chocolade ook transformeren tot koekjes, brownies, taarten, mousse en je kunt het zelfs een tosti mee maken. De mogelijkheden zijn meer dan eindeloos.
In het kookboek Chocoholic laat Julie Andrieu zien hoe.
In stemmig bruin, met contrasterend rose (Julie draagt op de foto’s zelfs een rose schort!) blader je verlekkerend door Chocoholic. De inleidende tekstjes maken dat je bijna alles wel zou willen uitproberen. Ik hou dit blogje bewust kort, je kan wel bedenken waar ik zo te vinden zal zijn…
In het boek voor de Chocoholic zijn alle recepten in hoofdstukken ingedeeld. Met als gevolg dat sommige hoofdstukken maar een paar recepten bevatten. Handig is ook dat je onder iedere pagina precies ziet in welk hoofdstuk je zit. Enig minpuntje; de index bevat alleen de receptnamen, niet de ingrediënten.
boek: Het boek voor de chocoholic – Julie Andrieu – Terra – isbn: 9789058979698
te koop in de koken.blog-shop
Meer kookboeken vind je in de rubriek Kookboeken.
–
Lees ook:Recept Chocoladetosti’s
Lees ook:Julie & Julia op tv
Lees ook:Film Julie & Julia komt eraan (filmpje trailer)
Lees ook:Kookboeken voor onder de boom
Lees ook:Huwelijk, vlees en andere obsessies