Kookboeken kopen via Koken.blog.nl

Zoals jullie zullen begrijpen is met bloggen over koken niet echt droog brood te verdienen. Daarom staan er vaak advertenties op koken.blog.nl. En nu is er iets nieuws: De (kook)boekenshop!

Klik hierboven op ‘kookboeken vergelijken’ of hiernaast op ‘Eten & kookboeken’ onder het kopje Onze boekenshop! Dan krijg je een overzicht te zien van de lekkerste kookboeken. Je kunt door de shop bladeren, of gebruik maken van het zoekvenster linksboven. Als extra service zal er vanaf nu ook een linkje bij iedere beschrijving van de kookboeken naar de shop komen te staan. Deze brengt je direct naar het kookboek in de shop.

En dan?
Dan kies je waar je het boek wilt kopen, volgt de link en daar de gewone instructies van de winkels zelf. Je ziet van ieder kookboek de vijf goedkoopste aanbieders. De bekende site Beslist.nl zit achter de prijsvergelijkingen en de links naar de shops, dus dat zit wel snor.

En waarom zou ik zo mijn kookboeken kopen?
Tja, het is makkelijk, als je een recensie van mij leest en denkt ‘dat kookboek wil ik wel hebben’, dan zie je in één oogopslag waar je het kookboek het goedkoopst kunt kopen.
De tweede reden is natuurlijk dat ik per verkocht boek een paar centen krijg. Dat maakt het mij nog weer makkelijker om veel tijd aan koken.blog.nl te besteden, om deze nog informatiever en leuker te maken. Goede deal toch?

Oja, en door op de bovenste balk met het plaatje met de bewegende letters van koken.blog.nl te klikken, kom je weer terug op de gewone site!

Hier vind je de boekenshop, categorie Eten & kookboeken.

Lees ook:Heerlijke dips, dressings, tapenades en sauzen
Lees ook:Koken.blog-kookboeken top 4, nummer 2
Lees ook:Gratis kookboek bij Gall & Gall
Lees ook:Win Sugar Sweet Secrets
Lees ook:Hoe groeien groenten eigenlijk?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>