Heerlijke dips, dressings, tapenades en sauzen

Eén van de eerste kookboekjes die ik ooit kocht wat Succes met saus, van het toenmalige Nederlands Zuivelbureau. Hierin stonden allemaal recepten voor sauzen en daarbij tips om die sauzen te eten. Hoewel ik er toen best vaak uit gekookt heb, was ik het boekje al lang weer vergeten. Maar ik werd er weer aan herinnerd.

Door het kookboek Heerlijke dips, dressings, tapenades en sauzen in 30 minuten.
 

Wat beide boeken namelijk gemeen hebben is dat het heel toegankelijke kookboeken zijn. De recepten zijn eenvoudig en helder opgeschreven en daarmee heel geschikt voor beginnelingen in de keuken. Ook krijg je tips over bij welke gerechten je de sauzen het beste kunt eten.

In Heerlijke dips, dressings, tapenades en sauzen in 30 minuten gaat het echter om meer dan sauzen. Ook lekkere dips en dressings komen aan bod, zoals deze tapenade met olijven. En daarmee is het een heerlijk basisboekje voor iedereen die van dippen houdt!

.

boek: Heerlijke dips, dressings, tapenades en sauzen in 30 minuten door Veronique en Michel De Meyer (Standaard Uitgeverij, isbn 9789002239946), hier vind je een recept als voorproefje.

Het boek kan je kopen in de koken.blog-shop.

Meer recensies van kookboeken vind je in de rubriek kookboeken.

Lees ook:En de winnaar is…
Lees ook:Win een kookboek!
Lees ook:Kookboek over Sauzen
Lees ook:Minikookboekjes voor in de schoen
Lees ook:Paul Gayler’s sauzenboek

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Heerlijke dips, dressings, tapenades en sauzen

  1. Pingback: Win een kookboek! | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>