Foodrank stopt!

foodrankVeel culi’s zullen de site wel kennen: Foodrank. Al drie jaar biedt Foodrank een verzameld overzicht van alle Nederlands(talige)e foodblogs, laat al hun (food)feeds in chronologische volgorde zien, en de bezoeker kan er zelf eetnieuws plaatsen of op zijn of haar favoriete foodsite stemmen.

Maar per 1 januari zal Foodrank stoppen.

Aldo Wink begon de site drie jaar geleden met de ambitie om de culinaire wereld in digitale vorm zichtbaar te maken. Dat is hem wel gelukt. Maar het dagelijks handmatig moeten verwijderen van spam weegt niet meer op tegen de lol en plezier die deze hobby hem brengt. Ook voldoet Foodrank niet meer de eisen die de hedendaagse bezoeker aan sites stellen en dan is 1 en 1 algauw 2.

Afscheid
Oprichter en webmaster Aldo Wink neemt op zijn eigen site afscheid met de woorden: 
Beste kookliefhebbers,
Na drie jaar Foodrank heb ik besloten om er binnenkort mee te gaan stoppen. De afgelopen jaren waren ontzettend leuk en leerzaam maar helaas ontbreekt al enige tijd de tijd en ook motivatie om er mee door te gaan. Daarnaast is het bijna een dagelijkse bezigheid geworden om Foodrank vrij te houden van spam, helaas zit ook de (online) wereld vol met bedorven geesten die denken even snel profijt hieruit te kunnen halen. Ik wil iedereen die Foodrank leest of actief deelneemt enorm bedanken. Heb je vragen of wil je gewoon iets kwijt dan kan je me bereiken op [email protected].
Hartelijke groet,
Aldo

Doorstart?
Een vervanger verwacht Aldo Wink niet te vinden en hij is ook niet actief op zoek gegaan. Maar ben of ken jij iemand die de ambitie en energie heeft om dit wel te willen, neem dan contact met Aldo op. Het zou jammer zijn als deze grote verzameling culinaire links zomaar zou verdwijnen.

Vinoo
Helemaal zal Aldo niet verdwijnen uit het digitale culinaire wereldje, met de site Vinoo, een communitie voor wijnliefhebbers, is hij daar nog meer dan actief in. Laat daar weten welke wijnen je lekker vindt en laat je adviseren door mensen die deze wijn ook lekker vinden en leer zo nieuwe lekkere wijnen kennen.

—-

Lees ook:Proef meer dan 300 wijnen
Lees ook:Stemmen op koken.blog.nl
Lees ook:En weer een nieuwe site met culi-filmpjes
Lees ook:Reddingsactie van fans Life & Cooking
Lees ook:Life and Cooking stopt toch niet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>