Jamie Oliver ‘twitcht’

Jamie Oliver heeft een nieuw element toegevoegd aan Twitter: JamiesTwitchen. Het is een samenstelling van ‘twitter’ en ‘kitchen’.

En wat houdt het in?

JamiesTwitchen
Op Twitter stelt hij een culinaire vraag en degene die als eerste antwoord met het juiste antwoord wint een prijs. Afgelopen vrijdag was de vraag: Welk kruid speelt de hoofdrol in de Salata Caprese? Het antwoord is natuurlijk basilicum en de winnaar won één van Jamie’s boeken. Natuurlijk het boek waarin deze salade staat!

Ook meedoen?
Als je al twittert, meld je dan als volger van Jamie Oliver en wees a.s. vrijdag om 12 uur alert. Dan stelt Jamie Oliver zijn tweede vraag in #JamiesTwitchen.

Wat is twitter?
Twitter kan je het beste omschrijven als het bijhouden van een micro-blog. Door middel van tekstjes van 140 tekens kan je je ‘followers’ laten weten waarmee jij bezig bent. En het leuke is dat je op elkaar kunt reageren. Iedereen die zich aanmeldt krijgt een pagina op twitter waarop al jouw ‘tweets’ (je berichtjes) en je reacties te lezen zijn. Jamie Oliver met al zijn berichten en reacties vind je hier.

En ik Twitter ook. Niet alleen laat ik weten wanneer er een nieuw bericht hier op koken.blog.nl staat, ook andere eetgerelateerde tweets plaats ik regelmatig.

————————————————————————————————————-

Lees ook:Jamie Oliver’s American Road Trip
Lees ook:Weer een dochter voor Jamie Oliver
Lees ook:Een nieuw kookboek voor Jamie Oliver
Lees ook:Woensdag winactie: Uit Marokko
Lees ook:Tip cadeau voor Kerst: Computerkoken met Jamie Oliver

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>