Een nieuw kookboek voor Jamie Oliver

jamie's kookrevolutieVanmiddag presenteert Jamie Oliver in Fifteen Amsterdam zijn nieuwste kookboek. Wij van koken.blog zullen daar zeker even een kijkje gaan nemen, want Jamie heeft revolutie beloofd. En daar willen we bij zijn.

 

Ministry of Food
Jamie Oliver heeft een heus Ministerie van Eten opgericht, een fenomeen dat wij in Nederland al langer kennen. In Engeland werd zo’n ministerie na de Tweede Wereldoorlog opgericht om mensen te leren met een paar gezonde ingredienten een voedzame maaltijd op tafel te zetten. En nu vind Jamie het tijd dat er weer zo’n ministerie komt.

Voedselcrisis
Omdat hij wil dat iedereen leert koken. En daarvoor heeft hij dit nieuwe boek Jamie’s Kookrevolutie gemaakt, waarin hij iedereen oproept mee te doen aan de strijd tegen de nieuwe voedselcrisis. Een crisis die ontstaan is doordat we vergeten hebben en niet meer weten wat we eten.
En hoe hij dat gaat aanpakken? Daarover later meer! Hier dus! En hier het recept voor kipfilet met Parmezaan en rauwe ham dat hij ons allemaal voordeed.

Jamie's kookrevolutie Koop dit boek bij BOL.COM

Lees ook:Tip cadeau voor Kerst: Computerkoken met Jamie Oliver
Lees ook:Weer een dochter voor Jamie Oliver
Lees ook:Jamie Oliver’s American Road Trip
Lees ook:De kookrevolutie van Jamie Oliver gaat los
Lees ook:Daar is Jamie weer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>