Eeterij op Wielen

eeterijlogoDat foodtrucks dé culinaire hit zijn van dit jaar is geen nieuws. En dat is mede dankzij de ‘foodtruck promofilm’ Chef! Wij juichen dat alleen maar toe. Want het is zo’n fijne culinaire toevoeging aan de geijkte eetvoorzieningen op events en festivals. Wij hebben wel genoeg van de broodjes hamburgers met veel te lang gebakken uien en Vietnamese loempias. Dus laat maar komen die trucks vol wereldse verrassingen!

Niet alleen in de randstad schieten de foodtrucks en foodtruckfestivals uit de grond. Ook in Brabant hebben ze de smaak te pakken. De Eeterij op Wielen is een rondtrekkend openluchtrestaurant met een bonte verzameling van minimaal 25 originele foodtrucks en rijdende keukens. Deze foodtrucks presenteren de mooiste en lekkerste gerechten, die met passie en zorg worden klaargemaakt. Naast deze kleurrijke Eeterij op Wielen met een grote verscheidenheid aan originele foodtrucks, wordt er ook gezorgd voor een gezellige sfeer met live muziek en (straat) theater.

De locaties (zoals nu bekend, er volgen er nog meer)

Breda
10, 11 en 12 april 2015
Schoolakkerplein ~ Ginneken

Tilburg
24, 25 en 26 april
Wagenmakerij ~ Spoorzone

Bergen op Zoom
5, 6 en 7 juni 2015
tijdens Proefmei ~ Grote Markt

Lees ook:Rollende keukens 2013
Lees ook:Hoftrammm…restaurant op wielen
Lees ook:Smaakkaravaan
Lees ook:Culi-events Rotterdam
Lees ook:Foodfestivals zomeragenda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>