CHEF!

1

2014 is het jaar van de food trucks. Op festivals en evenementen wordt door dit fenomeen het eten steeds beter. Dankzij de food trucks heb je nu niet alleen meer keuze uit frietjes en broodjes kroket, maar kun je culinair genieten van verse pasta’s, vegetarische burgers en spicy curries. De trucks zijn zelfs zo populair dat ze hun eigen festival hebben, het Weekend van de Rollende Keukens. En begin dit jaar werd er een hommage gebracht aan de meest bijzondere exemplaren in het boek Reizende Sterren.

Ook in Amerika is het fenomeen opgepikt. Ze maakten er zelfs een film over: Chef. Een must see. Een echte feelgood foodiefilm! In Chef verliest Carl Casper (Favreau) zijn baan als chef-kok en besluit hij voedsel te gaan verkopen vanuit een wagen, in de hoop zijn creativiteit weer terug te vinden. De film is in Amerika al een grote hit, in Nederland is hij vanaf 4 september in de bioscoop te zien.

Om de smaak alvast te pakken te krijgen is inmiddels de Reizende Sterren CHEF zomertour in samenwerking met Universal Pictures NL van start gegaan. Ter promotie van de nieuwe bioscoopfilm CHEF toert een speciaal – door Reizende Sterren ontwikkelde - CHEF foodtruck vanaf 9 augustus door Nederland. Zij bezoeken food- en muziekevenementen met Cubaanse sandwiches! Net als in de film.

Bekijk dit filmpje door de beste ambassadeur die je je maar kunt wensen, Andre Amaro.

_DSC9034.NEF

CHEF Truck staat op de volgende evenementen.

TOUR DATA AUGUSTUS

Landelijke Persvoorstelling Universal Pictures International - Amsterdam (28 aug)

Rrrollend Leiden - Leiden (29 en 30 aug)

Smaak Karavaan - Tilburg (31 aug)

TOURDATA SEPTEMBER

Goodies and Foodies – Breda (7 sep)

Vlietdagen – Voorburg (13 en 14 sep)

Rrrollend Den Haag – Den Haag (19, 20 en 21 sep)

 

Kom je de CHEF Truck tegen op een van bovengenoemde festivals? Deel je ervaringen via Social Media #ChefTruck #Reizendesterren

 

 

Lees ook:Reizende sterren (29/31 jan) en TREK
Lees ook:Reizende Sterren Streetfood App
Lees ook:Culinair Cinema tijdens het Filmfestival
Lees ook:CHEF recept: Cubanos
Lees ook:TV-serie Het Schnitzelparadijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>