datum Puur Maastricht bekend

Vorig jaar werd voor het eerst de consumentenbeurs Puur over lekker eten gehouden. Daar genoot ik van bijzondere producten en zag ik gepassioneerde mensen over hun vak(manschap) praten. Het was al met al een leuke ontdekkingstocht naar nieuwe, bijzondere en lekkere producten die met eten te maken hebben. Ben je nieuwsgierig geworden, zet dan het weekend van vrijdag 25 tot en met zondag 27 januari 2008 in je agenda.

Puur, vrijdag 25 tot en met zondag 27 januari 2008, MECC Maastricht

Lees ook:Puur Maastricht
Lees ook:Maastricht aan tafel
Lees ook:Preuvenemint Maastricht
Lees ook:Maastricht aan Tafel: 26 jan – 9 febr
Lees ook:Reizende sterren (29/31 jan) en TREK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>