Origin Chocolate Event – Amsterdam


Hoe zou het zijn, om je een een hele dag te wanen in de wereld van chocolade? Verleidende proeverijen van de fijnste cacaosoorten, masterclasses en presentaties van internationale en prijswinnende chocolatiers om vervolgens de dag af te sluiten met een heus 3-gangen chocoladediner? Voor de chocoholics klinkt dit vast als de ultieme chocoladebeleving. En wat boffen ze toch. Op 23 oktober krijgen ze precies wat ze willen tijdens het Origin Chocolate Event.

Chocolade met een verhaal
Voor de tweede maal wordt dit chocoladefestijn in het Koninklijk Instituut van de Tropen in Amsterdam georganiseerd. Supermarktreepjes zul je hier niet aantreffen. Alle aangeboden producten zijn gemaakt van kwalitatief hoogstaande cacao en de makers ervan leggen je dan ook graag uit welke wereld hierachter schuil gaat. Kortom, chocolade waar je ook nog wat van kan leren.

Dus chocoladeliefhebbers, kom op 23 oktober je smaakpapillen strelen. En is deze overvloed aan cacao iets teveel voor je? Het is ook mogelijk om slechts een deel van de dag bij te wonen.

Wil je meer weten over Origin Chocolate of het programma, kijk dan eens op www.originchocolate.eu.

Lees ook:Origin Chocolate Event part II
Lees ook:Choca: chocoladefestival in Amsterdam
Lees ook:Alles over Chchukululu
Lees ook:Straks kijken: Willie’s Wonka Chocolate Factory
Lees ook:Chocolade voor betere seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>