Chocolade voor betere seks

Aan cacao wordt al sinds mensenheugenis een opwekkende kracht toegedicht. De keizers van de Maya's dronken chocolademelk voor ze hun harem bezochten en de krijgers kregen het te drinken voor ze op oorlogspad gingen. En nog steeds verrassen we op Valentijnsdag onze geliefdes met chocolade, misschien wel in de vorm van een chocolade-massage. Maar vanaf nu kan je chocolade op een wel heel speciale manier inzetten voor een beter seksleven.

De wetenschap heeft inmiddels aangetoond dat de Maya's niet gek waren en dat er inderdaad stofjes in chocolade zitten die als afrodisiacum werken. In een gewone reep chocolade zitten deze echter niet genoeg om echt te werken. Daarbij zit er ook veel vet en suiker in chocolade, waardoor dit niet een heel geschikt middel is om je seksleven op te waarderen.
Maar nu is er een pil ontwikkeld, waarin, zo zeggen de makers ervan, alleen alle goede (en vooral lustopwekkende) eigenschappen van chocolade zitten. Dus geen vet en suiker, maar alleen de natuurlijke stofjes die in cacao voorkomen, zoals cafeïne, theobromine, neuroamines, aminozuren en mineralen.
Op de website van de pil chocoline beweren de makers zelf: "Je kunt stellen dat je met Chocoline op een seksdieet kunt. Het bevat geen suikers of vet, maar wel het oppeppende Theobromine. Deze laatste is een stimulant die vet verbrandt. Ga daarbij na dat je met een vrijpartij zo´n 300 calorieën verbrandt, dan heb je met Chocoline de perfecte combinatie."

Lees ook:Wij willen nuttige chocolade
Lees ook:Alles behalve plofchocolade…
Lees ook:Origin Chocolate Event – Amsterdam
Lees ook:Varkensvlees als vervanger voor viagra?
Lees ook:Mannen, geld en chocolade

1 Reacties // Reageer

One thought on “Chocolade voor betere seks

  1. Lizet Kruyff

    Vanwege dat lustopwekkende was chocola in de 18e eeuw in Frankrijk verboden voor kinderen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>