Landgoedfair op Heerlijkheid Marienwaerdt

Over twee dagen begint al weer de 15e editie van een lang weekend genieten op een heus landgoed. De Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd, bij Utrecht, opent komend weekend haar deuren voor een ieder die wil genieten van landelijke producten en proeverijen op de Culinaire Weide, in de Landgoedwinkel en in de stand van Heerlijkheid. De speciale gasten van de Landgoedfair van dit jaar zijn waterbuffels, wier melk gebruikt wordt voor buffelmozzarella.  

  

En daarnaast kan je ook genieten van smaakvolle buitenkleding, tuinaccessoires, brocante tot aan modeshows aan toe. Of doe mee met de Hoedendag door op de afsluitende zondag (16 augustus) een hoed te dragen.

Heerlijkheid Mariënwaerdt
De Heerlijkheid Mariënwaerdt is een enorm particulier landgoed dat al 2 eeuwen in handen van dezelfde familie is. De Heerlijkheid brengt verschillende produkten voort, zoals jams, kaas, sapjes, chutneys, sauzen en biologische groenten en fruit. Lekker voor thuis. Maar je kunt je ook laten verwennen door de verschillende restaurants op het terrein. Een bezoekje meer dan waard!

Meer informatie op de site van de Landgoedfair.

Landgoedfair, Heerlijkheid Mariënwaerdt, Beesd, 12-16 augustus 2009, 13,50 entree

——————————————————————————————————

Lees ook:Leven op een landgoed
Lees ook:Gerechten van de Heerlijkheid
Lees ook:Recept rabarber-walnotentaart
Lees ook:Recept – Gegratineerde oesterzwammentaartjes met rode ui
Lees ook:Gratis kookboek bij Gall & Gall

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>