Margaritaijs nu ook te koop

Maar liefst 2984 mensen hebben het al geproefd. Het ijsje dat alleen op een paar undergroundplekken te koop was. En de superlatieven waren niet van de lucht. De één prees het nog harder aan dan de ander. En dat maakt nieuwsgierig, nietwaar?

Maar nu kan iedereen in Nederland het proeven. Bedenker en eetschrijver Gerrit Jan Groothedde liet dit op 1 april weten. En nee, het is geen grap, want bestellen kan nog steeds. 
    

Wat is margaritaijs?
Tja, precies wat het zegt: ijs op basis van de bekende cocktail. Het is een heerlijk fris ijsje. Met alcohol, dus niet geschikt voor de jeugdige lezers. Zelf heb ik het ook geproefd, en ja, het is een bijzonder ijsje. Vooral in combinatie met het shortbread.

Zelf proeven? Bestel het ijs dan via OKvlees.nl je krijgt het thuisbezorgd. Je kunt het alleen niet direct eten, maar je moet het ijs eerst in je vriezer zetten. Niet omdat het nog op moet stijven, maar juist omdat het op moet warmen. Klinkt gek, he? Hier wordt het uitgelegd. Het shortbread wordt overigens niet meegeleverd, maar hier staat hoe je het zelf kunt maken.

www.margaritaijs.nl

Lees ook:Bestel je ijsje per sms
Lees ook:Vrouwen likken het liefst aan Daniel ‘James Bond’ Craig
Lees ook:Magnum komt met likeurijsjes
Lees ook:Rosa’s Italiaanse keuken
Lees ook:Zelf ijsjes maken?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>