De beste strandgidsen op je iPhone

De beste strandtenten van Nederland, waar vind je ze? Nieuwe Revu heeft ze op een rij gezet, en – ozo handig – op je iPhone kan je het overzicht nu als applicatie aanschaffen. Niets geen geblader in een tijdschrift meer, maar even je telefoon checken. En die laat je niet verdwalen, en laat door middel van satelietfoto’s zien waar de dichtsbijzijnde parkeerplaats voor je is. 
 

Strandtententest
De strandtenten-test van Revu laat een overzicht van de 115 hotste strandtenten van Nederland. De redactie ging op zoek naar adresjes waar de beste DJ’s draaien, je de lekkerste cocktails kunt drinken, hoe het eten en de service is en welk type medegasten je er kunt vinden. Inclusief de stadsstranden van Amsterdam, Utrecht en ik weet niet al waar.

iPhone-applicatie Strandgids
De iPhone-app. ‘Strandgids’ is ontwikkeld door Makayama en is voor 2,99 euro te koop in de App Store. Daarvoor krijg je van iedere strandtent de recensie, een foto, info over openingstijden van de bar en keuken, het telefoonnummer (zodat je kunt controleren of ze open zijn) en de link naar de website.

* zucht * Had ik dan toch voor een iPhone moeten kiezen?

———————————————————————————————————

Lees ook:‘Wat zit er in uw eten?’-Iphone-app
Lees ook:Reizende Sterren Streetfood App
Lees ook:vader en zoon hebben beste café van Nederland
Lees ook:Alle supermarkt-aanbiedingen in twee kliks
Lees ook:Apeldoorn heeft beste markt van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>