Koken.blog-widget op je HYVES-pagina

Zit je vaak op Hyves en wil je goed op de hoogte blijven van de berichten die hier op koken.blog verschijnen? Plaats dan deze widget/gadget in je eigen hyves-pagina. In een apart boxje verschijnen alle titels van de berichten hier op koken.blog en zo kan je eenvoudig doorklikken als je het hele bericht wilt lezen.

Widget?
Een widget is een klein programmaatje dat je op een bestaande internetpagina kunt laten zien. In dit geval is het een boxje dat de titels van de nieuwste berichten hier op koken.blog  laat zien. Hieronder laat ik je zien hoe je deze in je eigen hyves-pagina plaatst, maar je kunt het natuurlijk ook op een andere pagina zetten. Zoals ik hier ook in dit bericht laat zien!

Moeilijk? Helemaal niet
Begin allereerst met het openen van 2 pagina’s. Je eigen hyves-pagina (even inloggen) en deze bij widgetbox. Daar zie je de zogenaamde widget van koken.blog. Rechts op widgetbox kan je onder ‘customize’ een kleur van de box kiezen, die jij het beste bij jouw pagina vindt passen. Wil je er een samenvatting of plaatjes bij, vink dan die hokjes ook even aan (of niet natuurlijk!). Klik dan op ‘get widget’. Dan verschijnt er een schermpje met allerlei codes. Druk daar op copy.
Ga nu naar je hyves pagina en kies onder ‘jouw menu’ voor de optie ‘nieuwe gadget plaatsen’. Geef een titel op en plak (druk Ctrl-toets en V in) de codes in het tweede vakje. Denk nog even na over de andere opties, en voltooi de sessie. En klaar ben je!

Lees ook:Mobiel koken nu nog makkelijker!
Lees ook:Stemmen op koken.blog.nl
Lees ook:Jamie Oliver ‘twitcht’
Lees ook:Volg koken.blog.nl op twitter!
Lees ook:Sudderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>