Test: Wat voor eter ben jij?

Bij Matisse las ik over dit grappige testje. Bedrijfscateraar Albron stelde het samen en staat voor de onmogelijke taak om voor al de vijf soorten eters die zij uit de test kunnen halen een heerlijke lunch te verzorgen. Immers, iedereen is anders!/
De vijf zijn: de grote eter, de lekkerbek, de bewuste eter, de mobiele eter en de traditionele eter. En ieder bedrijf vind je ongeveer even veel mensen uit elk van deze profielen, aldus Albron bij de uitleg over test.
Ik was natuurlijk nieuwsgierig hoe ik geclassificeerd zou worden en deed de test.

Zelf bleek ik een Bewuste Eter, waarvan één van de kenmerken is dat ik het liefste zelf mijn broodje beleg of mijn salade samenstel. En dat klopt!

Doe hier de test! En klopt het?

Lees ook:De Zilveren Lepel Kookschool pasta, pizza en dolci
Lees ook:Test je kookkennis
Lees ook:Gulpener komt met bierblad Puurzaam
Lees ook:Test je kennis van eieren
Lees ook:Boterkoek: it’s all in the family

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Test: Wat voor eter ben jij?

  1. mayaa

    ik vind dat het de schuld van de ouders is! ik vind dat je als ouder op moet letten wat je kind doet! hoe komen die meisjes aan likeur? neit uit de winkel!! gestolen mischien maar dat denk ik niet! dus ouders let op wat je kind doet! en zorg dat ze neit zomaar alcohol kunnen drinken!! als kind moet je ook nadenken wat je doet.

      /   Reply  / 
  2. k-ktje

    mayaa, ik weet of je het weet , maar het onderwerp gaat over eten, het heeft helemaal niks met het drinken van kinderen en/of pubers te maken. Lees eerst eens even goed de tekst voor dat je uberhaupt een reactie geeft!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>