Gulpener komt met bierblad Puurzaam

Puurzaam, dat is de naam van weer een nieuw bierblad. Puurzaam wordt gemakat door de bierbrouwer Gulpener uit Limburg. Het blad heeft als doel de bewuste genieters en bier te verenigen. Bier en smaak, daar zal het in puurzaam dus om draaien.

Bewust genieten van bier
Of zoals Gulpener zelf zegt : “Via het magazine PUURZAAM informeren wij u als bewuste genieter over onderwerpen als duurzaamheid, genieten, gezondheid en cultuur”. En hoe je dan puurzaam geniet van bier, dat doen de brouwers als volgt. Ze willen hun lezers informeren over bier, de grondstoffen, samenstelling en kleur. En natuurlijk hoe je nog meer bewust geniet van bier. Wat proef je in bier en bij welke gerechten past welk biertje.

Een voorproefje kan je in deze pdf krijgen. En hier vind je info over het lidmaatschap.

Lees ook:Gulpener Bier is erkend streekgerecht
Lees ook:Win het kookboek Bier op het menu!
Lees ook:Ik kies bewust: kroket en frikandel
Lees ook:Biertje? Even 270 euro lappen!
Lees ook:En de winnaar is…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>