Speel voor rijst

freericeDit spelletje staat al een tijdje bij mijn favorieten, maar ik vergat het iedere keer met jullie te delen. Het is een spel voor een goed doel. Hoe beter jij bent, hoe meer de organisatie erachter kan schenken. Spelen dus!

Het gaat er om dat je de juiste betekenis van een woord aanklikt. Helaas is het wel in het engels, dus alleen als je op school een beetje hebt opgelet kan je veel goed beantwoorden en iets doen voor een ander. Maar wees gerust, ook al geef je een fout antwoord, dan kan je gewoon verder spelen. Voor ieder goed antwoord worden 20 rijstkorrels gedoneerd aan de het Wereld Voedsel-programma van de Verenigde Naties. Maak je een fout, geen zorgen, je gedoneerde rijstkorrels blijven in het bakje liggen. Freerice kan je hier spelen. 
Enne, zegt het voort (bijv. door dit bericht via de optie [stuur bericht door] naar iemand anders te emailen), want het is voor een goed doel.

Lees ook:Test je kennis van eieren
Lees ook:16 okt Eerste nationale soepdag
Lees ook:Geen zin in Pecking eend
Lees ook:Edwin Evers zoekt cateringhulp
Lees ook:Kook voor een goed doel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>