Edwin Evers zoekt cateringhulp

edwin eversHeb je plannen om in de catering aan de slag te gaan, let dan even goed op. Radio 538-dj Edwin Evers is voor zijn programma tijdens de Olympische Spelen in Beijing op zoek naar iemand die voor zijn natje en droogje kan zorgen. De bestbetaalde radiodj van ons land gaat samen met uitzendbureau Randstad op zoek naar een cateringhulp.

Deze stunt is ingebed in het 'Randstad Loopbaanversneller' ingebed. Alleen degenen die zich voor dit programma aanmelden, maken een kans om met Edwin Evers naar Beijing af te reizen en hem 7 dagen culinair te ondersteunen.

De selectie zal op 22 juni plaatsvinden tijdens een Catering Challenge. Je competenties, ervaring en persoonlijkheid zijn de aspecten waarop de jury gaat beoordelen. De actie heeft nog wel een staartje: in juli moet je beschikbaar zijn om opgeleid te worden als cateringhulp en na je reisje naar de Olympische Spelen in China ga je via Randstad voor een jaar aan de slag gaat bij cateraar Abron.

Wat Edwin Evers het liefste eet, dat is weer niet bekend gemaakt. 

bron: radioactive.blog.nl

Lees ook:Geen zin in Pecking eend
Lees ook:Zelf restaurantcriticus spelen voor nieuw tv-programma Over de kook?
Lees ook:Jamie bij RTL Boulevard
Lees ook:Hoera! Klootwijk aan Zee krijgt vervolg
Lees ook:Geen hond op het menu in Peking

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>