De koekenbakkers [lekker adresje]

Lekker koken en genieten daarvan begint met goede ingrediënten en fijn keukengerei. Daarom zet ik op zondag  een lekker webadresje in het zonnetje.

Vandaag laten we ons verwennen, met koekjes van De Koekenbakkers. Die sturen ze namelijk naar je op. En als ik zo de foto’s bekijk, dan zou ik graag post van ze krijgen!

Eerst even kennismaken
De Koekenbakkers, dat zijn Mariëlle de Vroome & Clemens Fortuin, twee mensen die hun droom najagen. Na zeven jaar een eigen horecabedrijf te hebben gehad in Groningen verhuisden deze bedrijfskundige en theoloog naar Drenthe. Zij is de echte en autodidactische koekenbakker en alle koekjes worden door haar met de hand versierd. En hij maakt de prachtige foto’s.

Must haves
Uniek zijn alle koekjes, want handgemaakt. Maar echt uniek zijn de koekjeskaarten. Omdat het lente is, is Mariëlle nu het meest trots op de vlinderkoekjes en de koekjeskaart ‘Vlinders in je buik!’ Ze vertelt: “De koekjeskaart bestaat uit één of meerdere met de hand versierde koekjes, verpakt in een mooi wit cadeaudoosje en vergezeld van een kaartje met je eigen persoonlijke boodschap. En je hoeft geen vlinders te bestellen, elk ontwerp is mogelijk.”.

Mijn mening
Wat een frisse en vrolijke webwinkel hebben De koekenbakkers. En een prachige naam ook! En wat een boel leuke creatieve ontwerpen, want naast de koekjeskaart kan je ook een groter pakket met koekjes, helemaal naar eigen ontwerp, taarten en cupcakes bestellen. En wil je zelf aan de slag, dan is een workshop of het starterspakket om zelf koekjes te versieren natuurlijk een leuk idee.

De Koekenbakkers | betaling via IDeal of overboeking | Verzendkosten koekjeskaart 1,84 (=brievenbuspost) | ook te volgen op twitter en facebook

Lees ook:Leven op een landgoed
Lees ook:Fabulous Food Festival 2011
Lees ook:Landgoedfair op Heerlijkheid Marienwaerdt
Lees ook:De Wijnwebwinkelgids: Over het kopen van wijn op internet
Lees ook:Mooi bakken

1 Reacties // Reageer

One thought on “De koekenbakkers [lekker adresje]

  1. Herna

    Jeetje,wat ontzettend leuk en origineel!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Recept Crème brûlée | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>