Ferran Adria opent snackbar

Dankzij mijn razende reporter in Spanje, Herna, las ik bij mijn collega-blogger Ferenz Jacobs, die over Barcelona schrijft, leuk nieuws.

Waar het je normaal gesproken niet zal lukken, komen de gerechtjes van driesterrenchef Ferran Adria nu binnen handbereik. Samen met zijn broer Albert heeft hij een snackería geopend. Je kunt er proeven van typische El Bulli-creaties zoals schuim van olijven of van mozarella, een crêpe van Pekingeend of een wolk van limoen met kokosnoot. In de snackería 41º in Barcelona betaal je voor de tapas tussen de 2,10 en 4,90 euro.

En hier blijft het niet bij.

 Over drie weken openen de broers Adria ook hun nieuwe restaurant Tickets.

Keertje bezoeken? Het adres is: 41º / Tickets: Avinguda de Paral·lel 164, Metro: Poble Sec

Lees ook:Ferran Adria was in Nederland
Lees ook:Winnaars tickets Taste of Holland
Lees ook:Tapas 2.0
Lees ook:Culinair uit je dak
Lees ook:‘s Werelds beste restaurant El Bulli sluit toch

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ferran Adria opent snackbar

  1. Herna

    Graag gedaan,mocht ik er een keer naar toe gaan laat ik het je weten,met 37 plaatsen zonder reserveren zal het zeker de eerste maaanden”aansluiten in de rij”worden.

      /   Reply  / 
  2. Edith Dourleijn Auteur

    De eerste maanden alleen in de rij staan? ;-) Ben benieuwd naar je ervaringen, dus laat maar weten!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>