Herrie in de bouwput

Op de meest gekke plekken kan je een restaurant bouwen, dat zal Herman den Blijker op 5 juni. In de Rotterdamse binnenstad zal hij in de bouwput van Calypso, een appartementencomplex in aanbouw, een restaurant voor 1 dag maken. Hmm, waar kennen we dat concept toch van?

Oja, van zijn eigen programma Herrie in de huiskamer natuurlijk!  Daarin gaan stellen met elkaar de strijd aan wie die aflevering het beste restaurant in de eigen huiskamer kan organiseren. De ene keer dat ik het zag gaven de gasten de voorkeur aan het restaurant waar met pakjes en zakjes werden gekookt, maar de stem van Herman den Blijker gaf de doorslag. En zo kon het restaurant waar echt gekookt werd die uitzending winnen. En het mooie was nog dat de pakjes-en-zakjes-man door vrienden en familie met Herman zelf werd vergeleken. In de keuken kon hij die vergelijking dus niet waarmaken.

Herrie in de bouwput
Op 5 juni gaat het gebeuren, dan is het de Dag van de Bouw, en hebben we Herrie in de bouwput. Het is overigens niet zo dat de gasten zelf mogen bepalen wat ze voor het eten over hebben. Dat moet 300 euro zijn. Maar die stopt Herman niet zelf in zijn zak, maar de opbrengst komt ten goede aan Jantje Beton. Ook aanschuiven en aansluitend je geluk beproeven bij de Bingo? Meld je dan aan op de website Herrie in de Calypso.

Lees ook:Herman den Blijker zoekt deelnemers nieuw tv-programma
Lees ook:Nieuw tv-programma Herman den Blijker
Lees ook:Herman den Blijker stuurt restauranteigenaren met vakantie
Lees ook:Herman den Blijker: ‘Las Palmas is niet te koop!’
Lees ook:dolle koe bij Herman

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Herrie in de bouwput

  1. Pingback: Tweets die vermelden Herrie in de bouwput | Koken -- Topsy.com

  2. Chantal

    Hallo Mevrouw,

    Heeft u wellicht een redactieadres ?

    Met vriendelijke groeten,
    Chantal Marie Brink

      /   Reply  / 
  3. Edith Dourleijn Auteur

    Kijkt u even onder Colofon via ttp://koken.blog.nl/colofon/2007/01/01/colofon

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>