Terugroepactie Tjolk

In de jaren zeventig dronken we er ons buikje van vol, en in de jaren 80 verdween het uit de schappen. Het zuiveldrankje Tjolk! En nu lag het na 25 jaar afwezigheid weer in de winkels. Maar de fabrikant roept alle verpakkingen weer terug.

De inhoud zou namelijk al voor de houdbaarheidsdatum bederven.

Het zou gaan om de smaken choco, choco rozijn, choco banaan, limoen, banaan en mango van Tjolk. Heb je een Tjolk gekocht, dan moet je de inhoud niet drinken, maar weggooien en de verpakking terugsturen naar de fabrikant. Dan krijg je je geld terug. 

Dit staat er op de website van Tjolk:
Voor een volledige vergoeding van het aankoopbedrag plus portokosten vragen we u de inhoud weg te gooien en de bovenkant van de verpakking, met daarop de houdbaarheidsdatum, uit te knippen.
Dit kunt u, zonder dop, tot 1 november 2010 opsturen naar:
Tjolk terughaalactie
Willemsplein 34-2
6811 KC Arnhem
Vermeld in uw brief uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en banknummer. Graag ook de smaak van het product vermelden, zodat het aankoopbedrag kan worden overgemaakt. U kunt ook een formulier downloaden. Dit formulier kunt u uitprinten en vervolgens opsturen naar Tjolk.
Voor meer informatie, kunt u van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17:00 uur contact opnemen met onze helpdesk via gratis telefoonnummer 0800 – 022 39 30.

Morgen komt in alle kranten ook een grote advertentie met deze informatie over het terugsturen. Over de reden waarom de Tjolk al zo snel bederft, is nog niets bekend.

—-

Lees ook:Stroopwafels C1000 teruggehaald
Lees ook:Britse koningin krijgt banaan cadeau
Lees ook:Kort maar goed lesje etiketten lezen
Lees ook:Dagelijkse voedingsrichtlijn
Lees ook:1-4 mei Chocoladefestival Brugge

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>