Mangiare! Eenmalig radioprogramma over koken en eten

Wat krijg je als je een paar foodies bij elkaar zet? Gesprekken over eten in al haar facetten. Maar een radio-programma werd daar nooit eerder van gemaakt. Maar morgen is het zo ver, dan wordt eenmalig Mangiare! uitgezonden. 

Mangiare! is een programma waarin de nieuwe haring en verantwoord vis eten, koken uit de eigen volkstuin en een vergelijking van hetzelfde recept uit drie verschillende kookboeken aan de orde komen. En de gasten zijn ook niet de minsten.

 

Johannes van Dam en Jonah Freud
Johannes van Dam, restaurantcriticus en alles(w)eter vertelt over vis, Caroline Zeevat over haar eigen volkstuin en Jonah Freud, eigenaresse van de kookboekhandel, kookte de drie dezelfde gerechten, in dit geval kippenleverpaté. Ook wordt een item uitgezonden waarbij bij Henk Spaan en Harriët Mastboom thuis eend wordt bereid.

Proefprogramma
Petra Possel, presentator van Kunststof, nam het initiatief. Zij wilde graag op de radio over eten praten en mag dat nu 1x proberen. Met alle recht is dit dus een proefprogramma!

Vragen stellen
Heb je zelf vragen voor de gasten, dan kan je deze via de website van radiolab stellen. Radiolab is een gezamelijk radioprogramma van alle omroepen. Laat daar ook je mening horen over wat je van het programma vond, misschien dat het dat helpt om dit inititief om te zetten in een programma dat vaker te beluisteren zal zijn.

Mangiare! zaterdag 13 juni, Radio 1 – radiolab, 19.00 - 20.00 uur

—————————————————————————————————————–

Lees ook:Culinair radioprogramma Mangiare
Lees ook:Maak jij de lekkerste prak?
Lees ook:TV-serie Jonnie en Therese Boer Pure Passie start vanavond
Lees ook:Doe mee in een film over Johannes van Dam
Lees ook:Manuscripta: Voorproefje van de nieuwste kookboeken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>