Bij Marqt zijn alle producten die daalder ook echt waard

marqtHet is geen supermarkt, geen bio-winkel, maar eigenlijk een overdekte markt "waar je direct van de producent je dagelijkse boodschappen koopt". Vanaf vandaag is Marqt in Amsterdam open. Marqt verkoopt groente en fruit uit de regio, vlees van de veehouders van Waterlant’s Weelde en vis van PuurVis. Mooie, eerlijke en duurzame producten dus!

Met opzet is Marqt niet puur biologisch, het gaat veel meer om de passie waarmee de producten geboerd of de dieren verzorgd worden dan om het etiketje dat je erop plakt. En daarvoor werkt Marqt samen met partners die lekker, eerlijk en duurzaam ook hoog in hun vaandel hebben staan zoals Shakies, Mijn Boer, Weerribben Zuivel en Compagnons. Geld hoef je niet mee te nemen, want aan cash doen ze niet, maar een pinpas of creditcard accepteren ze uiteraard wel.
Woon je niet in Amsterdam maar lijkt het je wat, zo'n Marqt in de buurt? Je kunt Marqt atttenderen op een mooie winkellocatie bij jou in de buurt.

Marqt, Overtoom 21, Amsterdam, open van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur

Lees ook:Marqt naar binnenstad Amsterdam
Lees ook:Beleef biologisch en ga Lekker naar de Boer
Lees ook:Het gerecht van 2012 – Katja at geitenmelkijs
Lees ook:Biogids
Lees ook:Eet Smakelijk genomineerd voor Televizierring

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bij Marqt zijn alle producten die daalder ook echt waard

  1. Pingback: Marqt naar binnenstad Amsterdam | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>